Βαρύς κι ασήκωτος ο Ιμπραήμοβιτς!

Πάντα αιωρούταν αυτή η ποδοσφαιρική γνωμάτευση ότι στα δύσκολα παιχνίδια του Champions League ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς δεν εμφανίζει το καλό του πρόσωπο.

Όντως, αν δει κανείς τα επιτεύγματα του σπουδαίου αυτού επιθετικού θα διαπιστώσει ότι στις εγχώριες διοργανώσεις κάνει «παππάδες» και παίρνει τίτλους, αλλά στο Champions League συνήθως αποχαιρετά το θεσμό στα νοκ-άουτ και σε ματς στο οποία δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά.

Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε καν να φτάσει στη φάση των ομίλων. Στο παιχνίδι της Παρί με τη Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε κάκιστο 90λεπτο και μόνο λόγω ονόματος δεν βγήκε αλλαγή. Πέραν του ότι ο Ράφα Μπενίτες και η καλή αμυντικά Ρεάλ δεν του επέτρεψαν να κάνει κάτι σημαντικό, ήταν και ο ίδιος μάλλον νωθρός και μάλιστα σε μία φάση φανέρωσε σωματική δυσλειτουργία που δεν ταιριάζει με τα προσόντα του. Αν και είχε υποδειχθεί οφ σάιντ, προσπάθησε να κάνει στροφή 180 μοιρών για να βρεθεί φάτσα με το τέρμα για να σκοράρει, αλλά έκανε τσαφ και σωριάστηκε στο έδαφος κάνοντας τον χτυπημένο.

Το συμβόλαιο του Ζλάταν τελειώνει το καλοκαίρι όταν θα πλησιάζει τα 35 και αν δεν δείξει σημάδια ανάκαμψης, υποψιαζόμαστε ότι θα βρει ομάδα για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του που να ασχολείται μόνο με τα εγχώρια… Και προφανώς στις ΗΠΑ δεν έχουν…Champions League.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα