Βαρύτατες κατηγορίες Βασίλη Κωνσταντίνου: «Έκανε θέατρο ο Ίβιτς»

 

Όταν εκσφενδονίζεται ένα αντικείμενο από έναν χούλιγκαν, έναν αγανακτισμένο οπαδό ή ακόμη κι από ένα φίλαθλο που δεν κατάφερε στιγμιαία να συγκρατήσει τα νεύρα του, όλοι σπεύδουμε να το κατακρίνουμε.

Ωστόσο, όταν μετά την επαφή του αντικειμένου με το κεφάλι, το πλευρό, το πόδι ή το χέρι ενός ποδοσφαιριστή/προπονητή/ διαιτητή διαδραματίζονται συγκεκριμένα γεγονότα, αυτά πρέπει να φιλτράρονται και να αναλύονται, διαφορετικά δεν υπάρχει δημοσιογραφία.

Καλώς ή καλώς, τον Βλάνταν Ίβιτς τον εκθέτει η συμπεριφορά του μετά την επίθεση που δέχθηκε. Μπορεί να πόνεσε ή να ζαλίστηκε, αλλά όλη η Ελλάδα είδε πως το κουτί της μπύρας τον πέτυχε στον κρόταφο και το τραύμα που επικαλέστηκε – και που διαγνώστηκε – ήταν στο τριχωτό της κεφαλής του. Δεν μπορούν να αμφισβητηθούν όλα αυτά. Και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, δεν δίστασε να τα ισχυριστεί:

«Θέλω να σας πω και να ενημερώσω, επειδή πήγα χθες στο νοσοκομείο, ότι το γεγονός ότι ο γιατρός του ΠΑΟΚ ζήτησε να μεταφερθεί ο Ίβιτς στο νοσοκομείο είναι αστεία πράξη. Ο Ίβιτς χθες στο νοσοκομείο, μίλαγε κανονικά με τους μασέρ και τους φροντιστές, μίλαγε κανονικά με τον γιατρό, τον καθηγητή που είχε εφημερία, με τον πρόεδρο του νοσοκομείου, ενώ όταν τον πήγαν στον 4ο όροφο του νοσοκομείου για να κάνει εισαγωγή, ήταν μια χαρά, ήταν ροδοκόκκινος, ήταν αυτός που ήταν πριν τον χτυπήσει το άδειο μπουκάλι στον κρόταφο και χτυπήσει στο κρανίο του. Του έβαλαν ένα ράμμα του πεταμού στο νοσοκομείο. Εγώ έχω να ρωτήσω κάτι. Αν ήταν ποδοσφαιριστής ο Ίβιτς θα έφευγε από το γήπεδο;

Είμαι σίγουρος ότι κορόιδεψε για να πάρει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι στα χαρτιά και το λέω με βάση όσα είδα στο νοσοκομείο από τους γιατρούς, αλλά και από τη συμπεριφορά του Ίβιτς. Οι εξετάσεις του ήταν καλές, σαν να τις έκανε προχθές ο Ίβιτς. Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου δεν συμπεριφέρεται όπως ο Ίβιτς και κατ’ επέκταση ο ΠΑΟΚ. Στο νοσοκομείο μίλησα μόνο με τους γιατρούς που τον επέβλεπαν. Ποιος τους είπε να κάνει εισαγωγή; Οι γιατροί έλεγαν ότι είναι μια χαρά. Η διοίκηση του νοσοκομείου μας έλεγε ότι μας ζήτησαν να γίνει εισαγωγή για να αποφύγει τους δημοσιογράφους και να μην έχει να τους αντιμετωπίσει μετά. Καμία εικόνα για να δικαιολογείται εισαγωγή δεν είχε ο Ίβιτς. Το πρόσωπο του το έκλεισε με τα δυο του χέρια και έκανε τι; Αν ζαλιζόταν δεν θα πήγαινε με καροτσάκι, αλλά με φορείο στο ασθενοφόρο. Στο καροτσάκι δεν ζαλιζόταν δηλαδή;»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα