Βασάρας: «Από που κι ως που να θέσω βέτο;»

Ένα 24ωρο μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κύρο Βασάρα να θέτει βέτο στον Δημήτρη Σαραϊδάρη και να μην του επιτρέπει να γίνει το τρίτο μέλος της ΚΕΔ, αποφάσισε να βγει στον αέρα του SportFM και να προβεί σε διάψευση του γεγονότος.

Η «Α» αδυνατώντας να διασταυρώσει την είδηση αυτή, δεν έπεσε στην παγίδα να γράψει για οποιαδήποτε εμπλοκή του Βασάρα με την υπόθεση ανάληψης καθηκόντων της νέας ΚΕΔ. Ο Κύρος ορμώμενος από αυτά που ακούστηκαν το απόγευμα της 23ης του Νοέμβρη – ότι είναι κουμπάρος του Σαραϊδάρη και του απαγόρευσε να ασχοληθεί με την ΚΕΔ – ήταν εξαιρετικά εκνευρισμένος στον αέρα του Sport FM και για μισή ώρα κοντραρίστηκε άσχημα με τους δημοσιογράφους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Ο Βασάρας είναι φίλος του Σαραϊδάρη, πολύ πιθανό να είπε στον φίλο του πως καλό είναι να μην ασχοληθεί για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, αυτό από την πλευρά του Σαραϊδάρη μπορεί να μεταφέρθηκε ως «βέτο» (π.χ. εγώ ήθελα, αλλά ο Κύρος μου είπε άστο καλύτερα) και έτσι στα αυτιά των δημοσιογράφων  να έφτασε παραποιημένη η πληροφορία. Οι κύριοι Ασβεστάς και Παπαθεοδώρου, πάντως, είχαν εξηγήσει πως ο Βασάρας δεν είχε θεσμικό ρόλο για να απαγορέψει στον Σαραϊδάρη να πάρει οποιαδήποτε απόφαση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα