Βασίλης Βούζας: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

 

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Φάληρο και ελπίζει πως θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα στη ρεβάνς της Πόλης για να πετάξει εκτός συνέχειας την Μπεσικτάς.

Ο Βασίλης Βούζας εξήγησε το πλάνο του στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, εξηγώντας πως η ομάδα του και πρέπει να αμυνθεί σωστά και να επικεντρωθεί στον τρόπο με το οποίο θα ψάξει το γκολ:

«Ήρθαμε εδώ για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση. Να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο πλάνο που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Φυσικά, εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να σκοράρουμε για να προκριθούμε. Και σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Γνωρίζουμε βέβαια ότι η Μπεσίκτας είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία μπορεί να κρατάει τη μπάλα στα πόδια της σε υψηλά ποσοστά. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά και να κρατήσουμε εμείς τη μπάλα όσο μπορούμε. Νομίζω ότι θα υπάρχει σκορ στο ματς. Και οι δύο ομάδες ετοιμάζουν τα πλάνα τους πάνω στο 1-1 του πρώτου αγώνα και ελπίζω ότι το δικό μας θα υπερισχύσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα