Βασίλης Δήμας: Η παράταση εμφανίσεών του και το unplugged ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον Σταμάτη Γονίδη που «έριξε» το διαδίκτυο

Tην καλύτερη καλλιτεχνική και δημιουργική περίοδο της ζωής του διανύει αναμφισβήτητα ο Βασίλης Δήμας και οι λόγοι είναι πολλοί.

Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής που έκανε εκατομμύρια κόσμου να τραγουδάνε το νέο του τραγούδι «Ραγίζει η καρδιά μου» που κυκλοφόρησε από τη Sonar Music και μετράει ήδη 3.400.000 προβολές στο youtube, μετά από έξι μήνες επιτυχίας στο νυχτερινό κέντρο «Voice live clubbing» χωρητικότητας 1.500 ατόμων στη Βέροια, του ανακοινώθηκε από τον επιχειρηματία μετά και από απαίτηση του κόσμου, η παράταση των εμφανίσεών του για έναν ακόμη μήνα.

Μία ακόμη απόδειξη όμως της δημιουργικής του φάσης, είναι και τα νέα τραγούδια που ετοιμάζουν μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη. Μετά και την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του «μεγάλου» λαϊκού τραγουδιστή με τίτλο «Τρέλα μου», του οποίου τη μουσική συνυπογράφει ο Βασίλης Δήμας, οι δύο καλλιτέχνες θέλησαν να κάνουν ένα ακόμη μεγάλο δώρο στους θαυμαστές τους.

Μόνο με μία κιθάρα και με τον Σταμάτη Γονίδη να ερμηνεύει ακαπέλα, έδωσαν ένα μικρό μουσικό δείγμα από το ακυκλοφόρητο νέο τραγούδι του με τίτλο «Να μου τον συστήσεις», σε στίχους του Σταμάτη Γονίδη και μουσική Σταμάτη Γονίδη και Βασίλη Δήμα… Το βίντεο «έριξε» πραγματικά το διαδίκτυο αφού σε χρόνo dt ξεπέρασε τις 217.000 προβολές σε Facebook και Instagram.

Και λίγο απο τα αλλα…Σταματης

Posted by Σταμάτης Γονίδης – Ο Αυθεντικός | Stamatis Gonidis – O Authentikos on Dienstag, 28. März 2017

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα