«Βασικός άξονας η ανεργία και η φτώχεια»

 Την πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Γιάννης Μώραλης στον real fm. O βασικός αντίπαλος του Βασίλη Μιχαλολιάκου για τη δημαρχία στο μεγάλο λιμάνι (σύμφωνα τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα) τόνισε πως «βασικός μας άξονας θα είναι η ανεργία και η φτώχεια» και επεσήμανε ακόμα ότι «θα είμαστε κάτι διαφορετικό για τη πόλη».

«Δεν νομίζω ότι για την εικόνα τη σημερινή της χώρας φταίνε άνθρωποι που ήταν στον αθλητισμό. Εδώ δεν κατεβαίνει ένα Ολυμπιακό ψηφοδέλτιο. Έχουμε διαπιστώσει πιο, κατά την άποψή μας είναι το πρόβλημα του Πειραιά», σχολίασε αρχικά ο κ. Μώραλης και συνέχισε :«Η ανεργία και η φτώχεια είναι ο βασικός μας άξονας. Βιώνει ο Πειραιάς πάρα πολύ έντονα την κρίση».

«Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε πρόγραμμα, έχουμε διάθεση και έχουμε και γνώση. Σαν συνδυασμός θα κινηθούμε από την παραδοσιακή δεξιά ως την παραδοσιακή αριστερά. Θα έχουμε υποψηφίους από όλους τους χώρους. Εδώ απαιτείται ένα σύνθετο εγχείρημα εξόδου από την κρίση», πρόσθεσε.

«Εμείς πιστεύουμε ότι θα είμαστε κάτι διαφορετικό. Κάτι ποιο νέο. Δεν θα έχουμε κομματικό χρίσμα», τόνισε ακόμα ο κ. Μώραλης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα