Βασικός στόχος της Γκλάντμπαχ ο Παϊτίμ Κασάμι

Βασικός μεταγραφικός στόχος της γερμανικής Γκλάντμπαχ είναι ο Ελβετός μέσος του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος πραγματοποιεί μία ακόμη εξαιρετική σεζόν τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στο Champions League.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές από τη Γερμανία, ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών αποτελεί το βασικό μεταγραφικό στόχο για τη διοίκηση της Γκλάντμπαχ, η ομάδα της οποίας έχει υποστεί σημαντικές απώλειες λόγω τραυματισμών στη μεσαία γραμμή της.

Οι Γερμανοί θεωρούν ότι ο Κασάμι είναι ένας παίκτης έτοιμος, ο οποίος ωστόσο μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, ενώ αποτελεί και επένδυση για το μέλλον, καθώς βρίσκεται σε νεαρή ηλικία και η τιμή του μπορεί να ανέβει λόγω και της παρουσίας του σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι η Μπουντεσλίγκα.

Η διοίκηση της Γκλάντμπαχ αποτιμά τον παίκτη στα 6.500.000 ευρώ και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Το καλοκαίρι ο Ελβετός μέσος έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή του σε ιταλική ομάδα – βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ίντερ και τη Φιορεντίνα – την τελευταία στιγμή ωστόσο δεν επιτεύχθηκε συμφωνία και παρέμεινε στους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα