Βασικός υποψήφιος για Στεάουα ο Λίνεν!

Ένας παλιός μας γνώριμος από τη θητεία του σε ελληνικές ομάδες, είναι ο βασικός υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ρουμανικής Στεάουα Βουκουρεστίου! Ο λόγος για τον φιλόσοφο των πάγκων, τον Γερμανό Έβαλντ Λίνεν!

Σύμφωνα με αναφορές από τη Ρουμανία, η ομάδα του Βουκουρεστίου βρέθηκε ξαφνικά χωρίς… κόουτς, διότι ο Λορεντί Ρέχεκαμπφ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην αραβική Αλ Αχλί! Το θέμα είναι επίσημο, καθώς ανακοινώθηκε ήδη από τη διοίκηση της ομάδας, όμως υπάρχει μία εκκρεμότητα. Το συμβόλαιο του Ρέχεκαμπφ με την Στεάουα περιελάμβανε ρήτρα αποδέσμευσης 800 χιλιάδων ευρώ. Με την καταβολή του συγκεκριμένου ποσού, το θέμα θα κλείσει και στο τυπικό του μέρος και η Στεάουα θα υποχρεωθεί να αναθέσει σε άλλον τεχνικό τα ηνία της ομάδας.

Ωστόσο, οι Ρουμάνοι δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς θεωρούν ότι ο Ρέχεκαμπφ αποτελεί ήδη παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Στεάουα. Το πρώτο όνομα στη λίστα των υποψηφίων διαδόχων του, είναι ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος, πριν από λίγες μέρες, έλυσε τη συνεργασία του με την Οτελούλ Γκαλάτι. Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την προοπτική της Στεάουα, ο Γερμανός απάντησε πως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά πλέον είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση…

«Μου αρέσει να δουλεύω στη Ρουμανία. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω εδώ και είμαι διαθέσιμος σε οποιαδήποτε πρόταση. Όμως δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο, διότι είναι στις αρχές μου να μην αποκαλύπτω τις όποιες συζητήσεις γίνονται».

Ο Έβαλντ Λίνεν έχει δουλέψει στην Ελλάδα σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, καθώς και στις Ντούισμπουργκ, Τενερίφη, Χάνσα Ροστόκ, Κολονία, Γκλάντμπαχ, Μόναχο 1860, Αρμίνια Μπίλεφελντ και τελευταία στην Οτελούλ Γκαλάτι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα