«Βαυαρός» για πάντα ο Τόμας Μίλερ

Αποφασισμένη να διατηρήσει για πάντα στο δυναμικό της τον Τόμας Μίλερ εμφανίζεται η Μπάγερν Μονάχου, αντιδρώντας στο ενδιαφέρον και την εξωπραγματική πρόταση των 100 εκατ. ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρόεδρος των «Βαυαρών», Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Bild, ξεκαθαρίζοντας πως ο διεθνής Γερμανός δεν είναι προς πώληση, ενώ αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, με βελτιωμένες απολαβές και χρονική επέκταση. Σημειώνουμε ότι το υπάρχον συμβόλαιο του Τόμας Μίλερ με την Μπάγερν, εκπνέει το καλοκαίρι του 2018. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμενίγκε:

«Ο Τόμας Μίλερ δεν είναι προς πώληση. Έχω την αίσθηση ότι ο Μίλερ δεν θα φύγει ποτέ από την Μπάγερν. Αισθάνεται υπέροχα εδώ. Όταν ο Τόμας αποσυρθεί μία μέρα, θα θέλαμε να τον κρατήσουμε από άλλο πόστο στο κλαμπ, αν βέβαια το επιθυμεί και ο ίδιος.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει να συζητάμε για νέο συμβόλαιο με τον παίκτη από το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Θέλουμε να το επεκτείνουμε για δύο ακόμα και να του βελτιώσουμε τις απολαβές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα