«Βαυαρός» ο «δήμιος» της Ελλάδας!

Στην Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει την καριέρα του ο εντυπωσιακός Κοσταρικανός γκολκίπερ, Κέιλορ Νάβας, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ισπανικής Λεβάντε, στην οποία ανήκει ο διεθνής παίκτης.

Ο Τόμας Πέρες ενημέρωσε τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς της ομάδας του, ότι επήλθε συμφωνία με τους «Βαυαρούς» του Πεπ Γκουαρδιόλα, με αντάλλαγμα το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ και μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που στέρησε από την Ελλάδα την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, με την εκπληκτική απόκρουση στο πέναλτι του Φάνη Γκέκα, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και της γαλλικής Μονακό, η οποία όμως, δεν εμφανίστηκε εξίσου αποφασιστική με τους Γερμανούς.

«Θα αγωνιστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει πολύ καλά. Είμαστε ευτυχισμένοι για εκείνον. Πιστεύω πως το άξιζε και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Το κέρδισε μόνος του αυτό. Είχε μία εκπληκτική χρονιά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τον βοηθήσαμε να ανέλθει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόμας Πέρες.

Ο Κέιλορ Νάβας ξεκίνησε την καριέρα του στην Σαπρίσα και από το 2010 πέρασε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, φορώντας τη φανέλα της Αλμπαθέτε. Την περίοδο 2011-2012 δόθηκε δανεικός στη Λεβάντε, η οποία εξαγόρασε τα δικαιώματά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα