«Βγάζει μάτια» ο Τσάρλι Όστιν

Συνεχίζει το καταπληκτικό του σερί ο Τσάρλι Όστιν της ΚΠΡ που μετά το τέρμα που σημείωσε στο Βίλα Παρκ επί της Άστον Βίλα, έφτασε τα 17 και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ της αγγλικής Premier League.

Το κατόρθωμά του είναι σπουδαίο, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι μόλις η πρώτη του χρονιά στην Premierhip, καθώς μέχρι τα 24 του έπαιζε σε μικρότερες κατηγορίες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζει σε μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που μάχεται για την παραμονή (την οποία δύσκολα θα εξασφαλίσει). Έχει σημειώσει τα 17 από τα 38 γκολ της Ρέιντζερς, την ώρα που ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο ακριβοπληρωμένος Ντιέγκο Κόστα, έχει σημειώσει 19 με την Τσέλσι που συνολικά έχει βάλει 63.

Ο εκπληκτικός Όστιν δεν πρόκειται να μείνει στην ΚΠΡ, αφού φαίνεται πολλές αγγλικές μεγάλες ομάδες τον έχουν βάλει στο μάτι, ενώ ήδη βρετανικά δημοσιεύματα επικρίνουν τον προπονητή της Εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χόντγκσον, που ακόμη δεν τον έχει καλέσει στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Την επόμενη αγωνιστική, η ΚΠΡ δίνει τη μάχη της χρονιάς με αντίπαλο την Τσέλσι κι αν κάνει πάλι το θαύμα του δεν αποκλείεται να μπει και στο μάτι του Μουρίνιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα