«Βγάζει μάτια» στην Μπουντεσλίγκα ο Φινμπόγκασον

Μόλις έναν μήνα χρειάστηκε για να πείσει τον προπονητή του στην Άουγκσμπουργκ, αλλά και το απαιτητικό κοινό της Γερμανίας, ότι η παρουσία του είναι απαραίτητη και πως πρόκειται όντως για έναν ποιοτικό παίκτη, που έχει να δώσει πολλά.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, περί ου ο λόγος, έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του τόσο τους οπαδούς της ομάδας του, όσο και την εκτίμηση των αντιπάλων του. Ο Ισλανδός, που «έσπασε» το δανεισμό του στον Ολυμπιακό και μετακινήθηκε το Γενάρη στην Άουγκσμπουργκ, έχει σημειώσει ήδη δύο τέρματα, ενώ στα τελευταία πέντε ματς έχει ξεκινήσει βασικός.

Ο «Φίνμπο» έγινε ο ήρωας των οπαδών το Σάββατο, πετυχαίνοντας, στο 90’, το γκολ της ισοφάρισης της Άουγκσμπουργκ επί της Ντάρμσταντ, ενώ είχε σημειώσει γκολ και στο ματς με την Γκλάντμπαχ. Σε δηλώσεις τους το Kick Off, ο Ισλανδός άσος τόνισε την οικειότητα που αισθάνεται με τον τρόπο που αγωνίζονται οι γερμανικές ομάδες και δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με την πορεία της παρουσίας του στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Φινμπόγκασον, που ανήκει στην ισπανική Ρεάλ Σοσιεδάδ, πιστεύει ότι αν παραμείνει σε αυτήν την καλή κατάσταση, θα εξασφαλίσει μία θέση στην αποστολή της Ισλανδίας για τα τελικά του Euro 2016, στη Γαλλία και ενδεχομένως ένα καλό συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα, η οποία δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην εξαγορά των δικαιωμάτων του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα