«Βγάλτε έξω τον άσχετο!»

Ο Σόντερλουντ προτάθηκε εσχάτως στην ΑΕΚ, αφού η πιάτσα γνωρίζει πως η ελληνική ομάδα θέλει επιθετικό. Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, έστρεψαν την προσοχή τους στον ποδοσφαιριστή της Ρόζενμποργκ και τι καλύτερο από το να τσεκάρουν τις δυνατότητες του στο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας, της Νορβηγίας, στο ματς μπαράζ με την Ουγγαρία για την πρόκριση στο Euro 2016.

Ο 27χρονος στράικερ ήταν, όμως, απογοητευτικός με αποτέλεσμα να περάσει εκτός αγώνα μετά από μία ώρα παιχνιδιού. Σε μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες μάλιστα (betfair) στα 75 σχόλια που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον… έκραξαν. Οι περισσότεροι το είχαν παίξει «άσο» και over με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι… κατάρες μετά από το 55’ περίπου που το σκορ ήταν 0-1 και δεν έβλεπαν να μπαίνει άλλο γκολ. Ένας σχολίασε ότι η επιθετική γραμμή των Νορβηγών είναι ανύπαρκτη και να συμπληρώσει ένας άλλος πως το νούμερο 9 της Νορβηγίας, δηλαδή ο Σόντερλουντ, παίζει σαν άσχετoς (“donkey” στη στοιχηματική γλώσσα). Συγκεκριμένα έγραψε: «Για όνομα του Θεού, βγάλτε έξω τον άσχετο», με τον κόσμο να συμφωνεί και έναν να γράφει πως το επίπεδο του νορβηγικού ποδοσφαίρου πρέπει να είναι τραγικό!

Για να δούμε τι θα πράξουν οι «κιτρινόμαυροι» το Γενάρη κι αν τελικά θα ψάξουν για στράικερ, αφού επιστρέφει και ο Τζιμπούρ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα