Βγήκε για τζόκινγκ και την σκότωσαν- Συνελήφθη ο σύζυγος της

Ο σύζυγος της Αλέξια Νταβάλ, της 29χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε ενώ έκανε τζόκινγκ, τον Οκτώβριο του 2017, στην περιοχή Οτ Σον της Γαλίας, συνελήφθη στο σπίτι του και ετέθη σε προσωρινή κράτηση ως ύποπτος.

Η Αλέξια Νταβάλ, βρέθηκε νεκρή σε ένα δάσος, κρυμμένη κάτω από θάμνους, στην περιοψή Γκρε όπου διέμενε. Τότε ο σύζυγός της είχε εμφανιστεί συντετριμμένος και είχε δηλώσει ότι η νεαρή είχε βγει για τζόκινγκ στις 9:30 το πρωί και δεν επέστρεψε ποτέ. Ο ίδιος είχε ειδοποιήσει την αστυνομία γύρω στις 12 το μεσημέρι. Αλλά κανείς δεν την είχε δει να τρέχει εκείνη την ημέρα, παρότι ήταν καθημερινή δρομέας. Αντίθετα, ένας γείτονας του ζευγαριού δήλωσε στην αστυνομία ότι ένα όχημα βγήκε από την κατοικία τους την κρίσιμη νύχτα.

Η νεαρή γυναίκα είχε υποστεί βίαια χτυπήματα και πέθανε από ασφυξία, όπως δήλωσε η αστυνομία της Μπεζανσόν. Σύμφωνα με την αυτοψία, την στραγγάλισαν αλλά δεν είχε σημάδια σεξουαλικής βίας. Η δολοφονία της συγκλόνισε την Γαλλία και απασχόλησε αρχές και Τύπο επί μήνες. Δρομείς και φαν του τζόκινγκ πραγματοποίησαν πορεία στη μνήμη της, συγκεντρώνοντας 10.000 άτομα, ενώ συμμετείχε και ο σύζυγός της!

Ο σύζυγός της Τζόναθαν Νταβάλ κρίθηκε τελικά ύποπτος γιατί «είπε ψέματα για το τι έκανε εκείνες τις ώρες», σύμφωνα με την αστυνομία. «Με διαβεβαίωσε ότι δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο στον θάνατο της συζύγου του», δήλωσε ο δικηγόρος του. «Αρνείται κατηγορηματικά τα γεγονότα. Πιστεύουμε ότι κρατείται γιατί δεν βρέθηκε άλλος ύποπτος», πρόσθεσε.

Η αστυνομία εκτιμά ότι προηγήθηκε «καυγάς με μοιραίο αποτέλεσμα». «Το ζευγάρι δυσκολευόταν να αποκτήσει παιδί και μεταξύ τους υπήρχαν μεγάλες εντάσεις», αναφέρουν πηγές. Ο σύζυγος ομολόγησε ότι είχαν τσακωθεί το βράδυ πριν την δολοφονία και παραδέχτηκε ότι οι γρατζουνιές στα χέρια της οφείλονταν σε αυτό.

Ο Τζόναθαν Νταβάλ εργάζεται σε τμήμα πληροφορικής στην πόλη Γκρε και τον περιγράφουν ως «τρομερά καλό άτομο». Αθλητικός τύπος, μοιραζόταν το πάθος του για το τζόκινγκ με την Αλέξια. Μετά την δολοφονία της εμφανιζόταν συντετριμμένος, αγκαλιά με τους γονείς της.

 

Ο σύζυγος του θύματος.

πηγή:iefimerida

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα