Βγαίνει (;) “λάδι” ο Τζόνι Ντεπ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑ ΝΤΕΛΕΒΙΝ Η ΧΕΡΝΤ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΩΜΕΝΗ

Μπορεί ο δικαστής να έχει ήδη επιβάλει ασφαλιστικά μέτρα στον Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με τα οποία δεν μπορεί να πλησιάσει την Άμπερ Χερντ στα 100 μέτρα, ωστόσο δεν έχουν προκύψει στοιχεία εις βάρος του.

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού Λίλι Ρόουζ, που από την πρώτη στιγμή πήρε το μέρος του πατέρα της, όπως άλλωστε και η μητέρα της, Βανέσα Παραντί, κοινοποίησε σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ένα έγγραφο της αστυνομίας, σύμφωνα με το οποίο δεν υπάρχουν αποδείξεις πως ο Τζόνι Ντεπ χτύπησε την σύζυγό του.

rose

deppkori

Στην κατάθεσή της η Άμπερ Χερντ έκανε λόγο και για ψυχολογική βία, κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Ντεπ, ενώ οι φήμες φουντώνουν πως εκτός από την Κάρα Ντελεβίν υπήρχε κι άλλη γυναίκα στη ζωή της.

Σύμφωνα με την Mirror, η Άμπερ Χερντ είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης το 2008 με την τότε ερωμένη της Τάσια Βαν Ρι, ωστόσο δεν ήταν νόμιμη τελετή και δεν χρειάστηκε ποτέ να πάρει διαζύγιο για να παντρευτεί τον Τζόνι Ντεπ. Να υπενθυμίσουμε ότι τα σενάρια έχουν φουντώσει για σχέση της 30χρονης ηθοποιού και με την Κάρα Ντελεβίν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα