Βελλίδης: «Ο καθένας παίζει για την ιστορία του»

Ο Μάρκος Βελλίδης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη, δηλώνοντας πως αγαπά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά ο καθένας παίζει για την ιστορία του…

«Πλέον έχουμε οριστικοποιήσει την κατηγορία και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Νομίζω ότι προβληματίσαμε λίγο τους εαυτούς μας τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά όλα τελείωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κερδίζοντας τον πρωταθλητή. Στο παιχνίδι με τον Άρη παίζουμε με μία ομάδα που έχει τεράστια ιστορία. Έχω περάσει από αυτή την ομάδα και τη σέβομαι απόλυτα. Την αγαπώ πάρα πολύ και δεν ήθελα να την βρω σε αυτή την κατάσταση. Θα την σεβαστούμε απόλυτα, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά έχουμε ως κίνητρο τη νίκη, ώστε να καταλήξουμε σε υψηλότερη βαθμολογική θέση.

Ο καθένας παίζει για την ιστορία της ομάδας του και εμείς έχουμε την ευκαιρία να ανεβούμε στη βαθμολογία ακόμη περισσότερο. Θα είναι σημαντικό αυτό, ώστε στο τέλος να είμαστε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Όλη τη χρονιά, ενώ είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, δεν είχαμε την ισορροπία που έπρεπε. Είχαμε πάρα πολλές νίκες και πάρα πολλές ήττες. Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να τερματίσουμε πιο ψηλά και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Η καλή χρονιά που διανύω οφείλεται σίγουρα στους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα και στον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα. Νιώθω πολύ αφοσιωμένος εδώ, νιώθω πολύ ήρεμος και κάθε Κυριακή με βοηθούν οι συμπαίκτες μου να δείχνω τον καλύτερο μου εαυτό.

Νομίζω ότι είδαμε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα από πέρυσι, όχι μόνο στους τερματοφύλακες, αλλά σε όλους τους τομείς. Το πρωτάθλημα ήταν πιο υψηλού επιπέδου, πιο όμορφο, με πάρα πολλά γκολ και νομίζω ότι όποιος το είδε, το χάρηκε. Νομίζω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν εκείνο που θα θυμάμαι. Ήταν μία νίκη ιστορικής σημασίας, αφού καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα