«Βεντέτα» μεταξύ του Ατρόμητου και του Παναθηναϊκού!

Σε επίπεδο… βεντέτας εξελίσσεται η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ατρόμητου και του Παναθηναϊκού, με τον σύλλογο του Περιστερίου να προσανατολίζεται στην κατάθεση μήνυσης εναντίον του διευθυντή ποδοσφαίρου των «πράσινων», Τάκη Φύσσα.

Η καταγγελία του άλλοτε διεθνούς ποδοσφαιριστή περί προσπάθειας επηρεασμού στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, προκάλεσε την κλήση του εισαγγελέα στον σύλλογο του Περιστερίου και παράλληλα τη δημιουργία μεγάλης αναστάτωσης στον χώρο του λαοφιλούς αθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε επικοινωνία του μεγαλομετόχου του Ατρομήτου, Γιώργου Σπανού, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτο Σωπήλη. Η συζήτηση είχε αρκετή ένταση, ενώ ο Σπανός φέρεται να είπε στον παράγοντα των «πράσινων» πως από εδώ και στο εξής θα βρίσκουν απέναντί τους την ομάδα του Περιστερίου.

Την ίδια στιγμή, τόσο ο Γιάννης Αγγελόπουλος, ο οποίος κατηγορείται ονομαστικά, όσο και η ΠΑΕ Ατρόμητος, ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους σε όλα τα μέτωπα, καθώς πήραν την απόφαση να μην παρακολουθούν, πλέον, απαθείς τις εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα