Βιβλίο-«φωτιά»: Ναρκωτικά και σεξουαλικά όργια με stars πρωταγωνιστές (εικόνες)

Πολλοί είναι οι επώνυμοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί που εύχονται αυτό το βιβλίο να μην είχε κυκλοφορήσει ποτέ, αφού τα όσα αποκαλύπτει είναι πικάντικο και με περιλαμβάνουν sex, drugs και αλλά πολλά.

Το «Meet Me in the Bathroom» που υπογράφει η Λίζυ Γκούντμαν είναι βασισμένο στις μαρτυρίες επώνυμων πρωταγωνιστών, και δη μουσικών, που εκτός από τις αλλαγές που έχουν βιώσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 μέχρι και σήμερα στη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης, εξομολογούνται και αντ-αλλαγές ερωτικών συντρόφων που έχουν κάνει στο κρεβάτι τους.

Ο ροκ σταρ και κιθαρίστας Άντονι Ροσομάντο περιγράφει τη ξέφρενη ζωή του, αποκαλύπτοντας ότι ένα βράδυ απάτησε τη σύντροφό του, κάνοντας one night stand με την Κέιτ Μος, αλλά και ότι είχε κάνει τρίο στο σπίτι του Τζουντ Λο και της πρώην συζύγου του Σάντι Φρόστ, και μάλιστα στο playroom των παιδιών τους. Και όλα αυτά κάτω από τη επήρεια σκληρών ναρκωτικών ουσιών.

«Γνώρισα την Kate στο σπίτι της Sadie… Ήμασταν όλοι “φτιαγμένοι” και παίζαμε κιθάρα. Έκανα πολύ παράξενα πράγματα εκεί, όπως τρίο στον επάνω όροφο, όπου υπήρχαν φωτογραφίες δικές της, του Jude Law και των παιδιών τους και σκεφτόμουν “τι κάνω;”», εξομολογείται, μεταξύ άλλων, ο κιθαρίστας των «Dirty Pretty Things» και συμπληρώνει ότι έκανε σεξ με το μοντέλο μετά από παρότρυνση δύο μελών του συγκροτήματος, που του είπαν «καν’ το για τις ΗΠΑ!».

 

Παράλληλα ο φρόντμαν του ίδιου συγκροτήματος, Τζούλιαν Κασαμπλάνκας, είχε ανταλλάξει παθιασμένα φιλιά στο στόμα και όχι μόνο, με τον κωμικό ηθοποιό Ντέιβιντ Κρος, τι και αν δεν δήλωνε ομοφυλόφιλος, ενώ με την τραγουδίστρια των «Pierces», Κατρίν, κάπνιζαν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Ειδική αναφορά γίνεται και στην Ντρου Μπάριμορ, που ενώ ήταν παντρεμένη, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον ντράμερ Φάμπριο Μορέτι, με τον οποίο είχαν «συλληφθεί» σε άκρως ερωτικές περιπτύξεις στα backstages του μουσικού φεστιβάλ Coachella το 2002.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα