Βιεϊρίνια σε πρώτο πλάνο στον ΠΑΟΚ!

Η νίκη στη Λιβαδειά αναπτέρωσε το ηθικό του Άγγελου Αναστασιάδη και των παικτών του, ενισχύοντας την πίστη που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Ζήση Βρύζα και του Άγγελου Αναστασιάδη, ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» ζήτησε την ενίσχυση του ρόστερ με έναν παίκτη για κάθε γραμμή. Σύμφωνα με τον έμπειρο προπονητή, με τις συγκεκριμένες προσθήκες, ο ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να διατηρήσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία της Super League και να ξανασηκώσει πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε από τη διοίκηση την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός μέσου για τον άξονα, και ενός πλάγιου επιθετικού. Για την τελευταία περίπτωση, το όνομα που συζητήθηκε εκ νέου, ήταν του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μένει ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ το καλοκαίρι και παρότι θέλει να παραμείνει στη Γερμανία και τα γερμανικά Μέσα γράφουν πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2017, ακόμα δεν έχει συμφωνήσει, ούτε έχει υπογράψει. Οπότε, η περίπτωσή του παραμένει ανοικτή και θα γίνει προσπάθεια, το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να δελεαστεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής και να επιστρέψει στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενημερωθεί για τη συζήτηση των δύο ανδρών και έχει «ανάψει το πράσινο φως» για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με την προϋπόθεση ότι εκείνος θα είναι που θα δώσει το τελικό «οκ» για κάθε περίπτωση. Με άλλα λόγια, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν καθόρισε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, αλλά άφησε ανοικτή κάθε περίπτωση, ώστε να την αξιολογήσει και να αποφασίσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα