Βιτόρ: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο…»

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου του Βορρά», Μιγκέλ Βιτόρ…

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το παιχνίδι που κάναμε στον ημιτελικό. Δουλέψαμε πολύ και προσπαθήσαμε γι’ αυτό. Στο τέλος πήγαν όλα καλά, είμαστε στον τελικό και θα πάμε να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Έχω κερδίσει δύο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, αλλά ποτέ το Κύπελλο Πορτογαλίας. Ξέρουμε πώς θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έχει μία καλή ομάδα, αλλά αν δουλέψουμε σκληρά όπως στον ημιτελικό και αγωνιστούμε έτσι έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι μεγάλο και καλό, αλλά δυστυχώς το παιχνίδι άργησε να αρχίσει. γιατί θα μας συνέφερε λόγω της ατμόσφαιρας να αρχίσει στην ώρα του το ματς. Αλλά το σημαντικότερο είναι που κερδίσαμε και θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την υποστήριξη και να ζητήσω να μας βοηθήσουν και να μας υποστηρίξουν ως το τέλος.

Ξέρω πώς στην αρχή της σεζόν πέτυχα αρκετά γκολ και καθώς δεν ήταν πολύ φυσιολογικό αυτό ήξερα πώς δεν μπορούσε να συνεχίζεται. Τώρα είμαι χαρούμενος για τους επιθετικούς μας που σκοράρουν περισσότερο από εμένα. Φυσικά αν μου δοθεί η ευκαιρία, θα προσπαθήσω να σκοράρω. Όμως η πιο σημαντική δουλειά για ένα αμυντικό είναι να μην δέχεται η ομάδα του γκολ όπως έγινε στον ημιτελικό».

Ο Πορτογάλος αμυντικός αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες του που θα απουσιάσουν από τον τελικό λόγω τιμωρίας, τονίζοντας: «Είναι δύσκολο και για τα τρία παιδιά που δεν θα παίξουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Αλλά θα πρέπει να συνεχίσουν έτσι, να πετυχαίνουν κι άλλα γκολ. Είμαι σίγουρος πώς στο μέλλον θα έχουν και άλλες τέτοιες ευκαιρίες να παίξουν σε τελικούς και να πάρουν τρόπαια. Αν κερδίσουμε το Κύπελλο θα είναι αφιερωμένο και σ’ αυτούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα