Βλέπει Ιγκόρ Σίλβα ο Ολυμπιακός

Ένας καινούριος μεταγραφικός στόχος προέκυψε για τον Ολυμπιακό και δεν είναι άλλος από τον Ιγκόρ Σίλβα του Αστέρα Τρίπολης.

Μπορεί προτεραιότητα των Πειραιωτών να μην είναι η απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα, ωστόσο σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αποχώρηση (Φιγκέιρας ή Ελαμπντελαουί) δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για τον Βραζιλιάνο.

Ο 21χρονος άσος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τους Αρκάδες, μετρώντας συνολικά 13 συμμετοχές (11 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο).

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την επίθεση, θέση στην οποία αναμένεται να υπάρξει ενίσχυση, στο προσκήνιο ήρθε ξανά το όνομα του Χαλ Ρόμπσον – Κανού. Ο 28χρονος επιθετικός της Γουέστ Μπρομ είχε «παίξει» και στο παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους» και τους έχει προταθεί. Φέτος, έχει καταγράψει 14 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και  2 γκολ.

Τέλος, ακόμα ένα όνομα που τους έχει προταθεί είναι αυτό τους Γκάμπριελ Μπαρμπόσα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανήκει στην Ίντερ, ωστόσο αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπενφίκα, από την οποία αποχωρεί σύντομα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα