Βλέπουμε την Καλλιθέα του Γκώνια με 2.000 ευρώ!

Πριν από λίγες μέρες ο Τάκης Γκώνιας στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς του Απόλλωνα με την Καλλιθέα εκθείασε τη δουλειά που κάνει ο ίδιος στην ομάδα και κάλεσε το φίλαθλο κόσμο να επισκέπτεται όποτε μπορεί το Ελ Πάσο για να βλέπει το ποδόσφαιρο που παίζουν οι παίκτες του.

Όσοι θελήσουν να το κάνουν αυτό από τις θέσεις των επισήμων του «Ελ Πάσο» για να έχουν… καλή θέα και όχι από κάποιο πέταλο, σοφό θα ήταν να βάλουν κάποια λεφτά στην άκρη για να πάρουν εισιτήριο διαρκείας και να έχουν σίγουρη την αναπαυτική τους καρέκλα σε κάθε ματς. Αν έχουν ήδη 2.000 ευρώ περίσσευμα τότε καλό θα ήταν να σπεύσουν, καθώς η ΠΑΕ Καλλιθέα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και οι θέσεις GOLD VIP κοστολογούνται σε αυτό το ποσό. Σας φαίνεται… ιλιγγιώδες;

Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ θα δικαιολογηθεί, λέγοντας πως πρόκειται για κάποια μετρημένα κομμάτια που θα δοθούν σε ανθρώπους που θέλουν απλά να βοηθήσουν την ομάδα. Έστω! Ακόμη κι έτσι, όμως, η τιμή αυτή είναι αστεία, όταν πρόκειται για ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ελλάδας, την ώρα που στο Καμπ Νου βρίσκεις εισιτήρια με 100 ευρώ, ενώ η Λέστερ είχε διαρκείας 35 ευρώ πέρσι (ανέβηκαν λίγο φέτος μετά το… ανέλπιστο πρωτάθλημα). Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα:

“Η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα συμπληρώνοντας 50 χρόνια ιστορίας, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της για τη συμπαράσταση που της παρέχει όλα αυτά τα χρόνια και ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Κατανοώντας τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην κοινωνία η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα δίνει την δυνατότητα εισιτηρίων διαρκείας που ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια των φιλάθλων.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν τις ΘΥΡΕΣ VIP & 1 του γηπέδου και απευθύνονται στο φίλαθλο κοινό με προσιτές τιμές, για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Football League.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00–13:00 και 18:30–20:00, στα γραφεία της Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γρηγορίου Λαμπράκη 1, Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας).

Για ανανέωση αλλά και για νέα αγορά, οι φίλαθλοι υποχρεωτικά θα πρέπει να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα και να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα