«Βλέπουν» δόλο οι εισαγγελείς για τους γονείς της 4χρονης Μαρίας

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ

Δόλο στους γονείς της μικρής Μαρίας -Ειρήνης η οποία εξαφανίστηκε ανήμερα του Πάσχα αποδίδουν οι εισαγγελικές αρχές. Τα όσα προκύπτουν από την δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση είναι άκρως αποκαλυπτικά . Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι η 4χρονη κοιμήθηκε μόνη της στο δάσος αφού προηγουμένως περιπλανήθηκε χωρίς νερό και φαγητό. Οι εισαγγελικές αρχές είναι «καταπέλτης» για τις ευθύνες των γονέων της 4χρονης. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στη δικογραφία «αν και είναι υποχρεωμένοι να την φροντίζουν και να την προστατεύουν λόγω του νεαρού της ηλικίας της, εξέθεσαν αυτή σε μεγάλο κίνδυνο για τη σωματική της υγεία και ακεραιότητα».

Σύμφωνα με την κατηγορία, οι γονείς άφησαν μόνη της τη μικρή σε ένα μεγάλο χώρο με παλιά αυτοκίνητα, και ενώ «υπήρχε μουσική με υψηλή ένταση» λόγω του Πάσχα με αποτέλεσμα η μικρή «να διαφύγει της προσοχή τους και να απομακρυνθεί περιπλανώμενη μόνη και αβοήθητη κατά το μεγαλύτερο μέρος της 01-05-16 και την νύκτα της 02-05-16 σε παρακείμενη δασώδη έκταση όπου και κοιμήθηκε κάτω από τα δέντρα επάνω σε κλαδιά….».
«Ήταν μόνο του και φοβισμένο. Είχα δει στην τηλεόραση και στο ίντερνετ ότι στην περιοχή Σχιστού είχε εξαφανιστεί ένα κοριτσάκι και το αναζητούσαν. Τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν απόλυτα. Το κοριτσάκι ήταν καλά στην υγεία του αλλά αρκετά φοβισμένο και ταλαιπωρημένο», καταθέτουν οι μάρτυρες οδηγοί που εντόπισαν την 4χρονη.

Αλλά και ο αστυνομικός ο οποίος μίλησε πρώτος στην Μαρία-Ειρήνη αναφέρθηκε στη μικρή λέγοντας πως «ήταν εμφανώς σοκαρισμένη από το γεγονός ότι περιπλανιόταν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και της νύχτας στο δάσος και ανέφερε κάποια στιγμή ότι κοιμήθηκε κάτω από τα δέντρα σε κάτι κλαδιά».

Όπως ο ίδιος ανέφερε, η μικρή «επανέλαβε πολλές φορές ότι την άφησε η μητέρα της και ότι εκείνη την έψαχνε φοβισμένη και τη φώναζε, αλλά δεν ήταν πουθενά. Τη ρώτησα αν άκουσε κανέναν να τη φωνάζει ή αν είδε κάποιον να την ψάχνει και μου είπε πως όχι. Τη ρώτησα επανειλημμένα αν η ίδια από μόνη της διέφυγε την προσοχή των γονιών της και χάθηκε στο δάσος αλλά εκείνη επέμενε ότι την άφησε η μητέρα της».

Από την πλευρά τους, οι γονείς της 4χρονης, στις προανακριτικές τους καταθέσεις περιγράφουν τις προσπάθειες που, όπως είπαν, έκαναν για να εντοπίσουν το παιδί τους.
«Σηκώθηκα από το τραπέζι για να κόψω πεπόνι. Εκείνη τη στιγμή τα δύο ανήλικα τέκνα μου ήταν στην αυλή και παίζανε, δίπλα ακριβώς στο τραπέζι. Ενώ ήμουν μέσα στο σπίτι, άκουσα τον άντρα μου να φωνάζει και να αναζητά την ανήλικη Μαρία-Ειρήνη. Με ρώτησε εάν την είχα δει. Μου είπε ότι δεν τη βρίσκει και άρχισα και εγώ να την αναζητώ στο χώρο της μάντρας, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο», κατάθεσε χαρακτηριστικά η μητέρα της μικρής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα