«Βλέπουν» κακουργήματα στις δανειοδοτήσεις κομμάτων και ΜΜΕ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/1) παραδόθηκε στα κόμματα της βουλής το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τη νομιμότητα της δανειοδότησης κομμάτων και ΜΜΕ από τράπεζες και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται σε σχετικό ρεπορτάζ του το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τα μέλη της Εξεταστικής που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τα βλέπουν όλα… καλώς καμωμένα!

Σύμφωνα πάντα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος καταλογίζουν, συγκεκριμένα, κακουργηματικές πράξεις αναφορικά με τη λειτουργία των τραπεζών, ενώ θα κάνουν λόγο για σοβαρές παραβιάσεις του τραπεζικού δικαίου με χορηγήσεις δανείων χωρίς επαρκείς τραπεζικές εγγυήσεις. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στα ΜΜΕ καταλογίζονται βαριά πλημμελήματα, πρακτικές ιδιοποίησης τραπεζικών δανείων και χρήση τους για άλλους σκοπούς.

Σημειώνεται ότι τα κόμματα θα μελετήσουν το εισηγητικό πόρισμα της πλειοψηφίας που τους παραδόθηκε κι αφού κάνουν τις δικές τους προτάσεις, θα το καταθέσουν στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση ενόψει του τελικού πορίσματος την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα