«Βλέπουν» Ντεφούρ στον Πειραιά!

Το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του διεθνούς Βέλγου, Στίβεν Ντεφούρ επιχειρεί ο Ολυμπιακός, η διοίκηση του οποίου έχει να αντεπεξέλθει σε ισχυρό ανταγωνισμό έναντι των Έβερτον και Μίλαν!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ, ο οποίος αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από την Πόρτο, βρίσκεται στο επίκεντρο του μεταγραφικού «πυρετού», ενώ στο Βέλγιο θεωρούν δεδομένη τη μετακίνησή του.

Βάσει όσων έχουν διαρρεύσει, ο Ντεφούρ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τις Έβερτον, Μίλαν. Το ενδιαφέρον της τελευταίας προέκυψε μετά την εμπλοκή του Ταϊλανδού Mr Bee στον σύλλογο του Μιλάνου. Στον Ολυμπιακό πάντως, παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσή του και σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, αυτός είναι και ο λόγος που έχει «παγώσει» η υπόθεση της αγοράς των δικαιωμάτων του Λούκα Μιλοβόγεβιτς, επίσης από την Άντερλεχτ.

Οι Βέλγοι της Άντερλεχτ πάντως, επιμένουν πως δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον παίκτη τους αυτό το καλοκαίρι, καθώς στόχος τους είναι να τον κρατήσουν τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη στο δυναμικό τους. Να σημειώσουμε ότι η μεταγραφή του από τους «Δράκους» της Πόρτο στην ομάδα του Βελγίου, είχε κοστίσει 6 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα