«Βλέπουν» Πυρήνες της Φωτιάς πίσω από τον φάκελο που εξερράγη

Πανομοιότυπος με άλλους φακέλους, οι οποίοι έχουν σταλεί στο πρόσφατο παρελθόν από τη συνεργασία FAI-Πυρήνων της Φωτιάς, είναι ο φάκελος που ανεφλέγη χθες βράδυ σε σπίτι δικαστικού στο Χολαργό, σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς.

Ο φάκελος περιείχε ντοσιέ μέσα στο οποίο βρισκόταν ο μηχανισμός ανάφλεξης, με πυρίτιδα από κυνηγετικό φυσίγγιο καθώς και συστοιχία οκτώ μπαταριών 1,5 βολτ.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο δικαστικός ασχολείται με θέματα τρομοκρατίας. Τον φάκελο παρέδωσε γειτόνισσά του που κρατούσε την αλληλογραφία του τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο ίδιος έλειπε. Μόλις ο δικαστικός παρέλαβε τον φάκελο, τον θεώρησε ύποπτο και τον πέταξε στον αέρα. Όταν ο φάκελος έπεσε στο πάτωμα ανεφλέγη, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Ως αποστολέας στο φάκελο αναγράφεται η μη κυβερνητική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό από πού εστάλη.

Ο φάκελος αυτός παρελήφθη από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και εξετάζεται, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα