Βολές Κάμερον κατά FIFA!

Βάλλει κατά πάντων ο Ντέιβιντ Κάμερον! Μετά τα όσα διεμήνυσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με την υποψηφιότητα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τις απειλές του περί αποχώρησης της Αγγλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έστρεψε τα βέλη του προς τη FIFA και τη διαδικασία επιλογής των χωρών που διοργανώνουν Μουντιάλ!

Ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας αποφάσισε να τηρήσει μία πιο σκληρή γραμμή, προφανώς ενόψει του γενικότερου κλίματος που επικρατεί στη χώρα του, ενόψει και των εκλογών που θα διεξαχθούν σε περίπου έναν χρόνο. Ο Ντέιβιντ Κάμερο αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της Αγγλίας για το Μουντιάλ του 2018, αλλά και τα σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την ανάθεση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Αποκάλυψε πως είχε συνομιλίες με επιτελείς της FIFA, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν πως θα υποστηρίξουν την Αγγλία και μετά έκαναν το ακριβώς αντίθετο. Μάλιστα, θυμήθηκε μία ατάκα που του είχε πει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος συμμετείχε στην όλη διαδικασία, ότι δεν μπορεί να διανοηθεί πως υπάρχουν άνθρωποι, που λένε ψέματα σε έναν πρωθυπουργό. Ο Κάμερον ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, λέγοντας πως πρέπει να κοιτάξουν εκ νέου τη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα