Βολές κατά Αρναούτογλου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΦΙΛΙΚΑ» ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένο το βράδυ της Πέμπτης, τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, στον οποίο ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι δεν του άρεσε το φιλί μέσα στη Βουλή, όταν ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μου άρεσε το ότι φιληθήκατε, όχι επειδή ήταν ομοφυλοφιλικό το φιλί, αλλά και ετεροφυλοφιλικό να ήταν το φιλί, πάλι δεν θα μου άρεσε. Θεωρώ ότι είναι ένας χώρος που δεν θα γουστάριζα να βλέπω κανέναν να φιλιέται. Τώρα θα μου πεις, αυτό τους πείραξε και τους πίκρανε; Έχουν κάνει αυτό το χώρο, έχουν δει τα αίσχη, κλεψιές, ρεμούλες, έφεραν μια χώρα στην καταστροφή, σε πείραξε ένα φιλί;», σχολίασε ο παρουσιαστής του «The 2night show».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος ο οποίος ξεκίνησε να χειροκροτεί ειρωνικά λέγοντας: «Χειροκροτώ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί έδωσε μαθήματα πως μπορείς να είσαι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. Είμαστε και gay friendly αλλά από την άλλη να εκφράζουμε και την ρατσιστική άποψη του μέσου Ελληνάρα που λέει: “Ε όχι και να τους βλέπω να φιλιούνται στη Βουλή”!».

Να υπενθυμίσουμε, ότι στα «Καλημερούδια» κάνουν προσπάθεια να ανεβάσουν τα νούμερα της τηλεθέασης στο δεύτερο μισό της σεζόν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα