Βολιδοσκόπηση Ολυμπιακού για Χριστοδουλόπουλο!

Την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου φέρεται να εξετάζει η διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο, βολιδοσκόπησε τις προθέσεις της Μπολόνια, στην οποία ανήκει ο διεθνής παίκτης.

Πριν μερικά χρόνια, η μάχη μεταξύ των δύο «αιωνίων», Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, για τη μεταγραφή του παίκτη από τον ΠΑΟΚ, βρήκε νικητές τους «πράσινους», οι οποίοι… έκλεισαν τον Χριστοδουλόπουλο στο κότερο του Νικόλα Πατέρα, ανοικτά στον Σαρωνικό και τον… έβγαλαν μόνο όταν είχε ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Δεν γνωρίζουμε αν έμεινε απωθημένο η απόκτηση του ποδοσφαιριστή στον Πειραιά, ωστόσο το ενδιαφέρον επανήλθε και όπως υποστηρίζουν στην Ιταλία, είναι έντονο.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί στην ιταλική ομάδα, όμως το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, όπως και για κάθε Έλληνα που αγωνίζεται στο εξωτερικό και διαθέτει τα ποιοτικά στοιχεία να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι η Μπολόνια ήρθε σε συμφωνία με την Παλέρμο, για την παραχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, όμως από τότε δεν διέρρευσε κάτι άλλο, ώστε να γνωρίζουμε αν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός το ψάχνει και αν οι παράγοντές του διαπιστώσουν ότι είναι εφικτή η συγκεκριμένη ενέργεια, θα προχωρήσουν σε κάτι πιο επίσημο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα