Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ.: Δεν αποκλείουμε επιστροφή στη δραχμή -Μονόδρομος οι εκλογές αν δεν κλείσει η αξιολόγηση

Δεν απέκλεισε επιστροφή στη δραχμή βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων που αναφέρθηκε ακόμα στην αξιολόγηση και στις  εκλογές που είναι είναι μονόδρομος αν δεν κλείσει (η αξιολόγηση). Ο λόγος για τον Κώστα Κατσίκη, ο οποίος μίλησε  στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98. 

Τι είπε αναλυτικά:

“Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει αν ο χρόνος διαπραγμάτευσης επιμηκυνθεί και συμπέσει με τον χρόνο όπου οι οικονομικές δυνατότητες προς τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων σε πληρωμή τόκων και χρεολύσιων , θα εξαρτηθούν συνεπώς αν στον χρόνο είτε Φεβρουάριο ή Μάρτιο δεν βρούμε λύση , τότε μονόδρομος είναι η λαϊκή ετυμηγορία, προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο, ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική στην Ευρώπη. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση με ότι μας έχει απομείνει, μόνοι μας θα πρέπει να δούμε με την οικονομική μας κατάσταση.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε παραμύθια τις υποσχέσεις για την αντιμετώπιση του χρέους περί επιμήκυνσης και απομείωσης του χρέους γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάτι όπως είπε και πρόσθεσε πιο κάτω: «άρα λοιπόν και η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, είναι σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, γιατί δεν βλέπω και τίποτε άλλο».

Αν τα Σκόπια πιστεύουν ότι είναι Μακεδονία, τότε όπου μακεδονική γη ελληνική γη και ο νοών νοείτω…
Ο κ. Κώστας Κατσίκης με αφορμή τις προκλήσεις των Τούρκων αλλά και τις αναφορές των γειτόνων μας βόρεια περί Μακεδονίας , ανέφερε κάτι που όπως σημείωσε , το είπε και χθες στη βουλή στους σπουδαστές της εθνικής άμυνας: Αν νομίζουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία , τότε να προσθέσουμε στην ελληνική Γη στα ελληνικά εδάφη τα Σκόπια ως Μακεδονία να τη θεωρήσουμε ως μια ακόμη αλύτρωτη πατρίδα για μας και με την σκέψη πάλι να γίνει δική μας να αναμένουμε να ωριμάσει ο χρόνος. Στην ερώτηση τι ακριβώς εννοεί , ο κ. Κατσίκης σημείωσε : Εννοώ αν εκείνοι πιστεύουν ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία , τότε όπου Μακεδονική γη, ελληνική γη και ο νοών νοείτω….

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα