Βούλευμα – καταπέλτης για τον γιατρό που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης

Καταπέλτης είναι το βούλευμα Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τον αγγειοχειρούργο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 36χρονη μεσίτρια μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα δεν έγινε δεκτή η προσφυγή του 38χρονου  κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης του.

Σύμφωνα με το βούλευμα είναι πολύ πιθανό πως μπορεί να τελέσει και νέα αδικήματα ανάλογης απαξίας, σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος.

Παράλληλα στο βούλευμα αναφέρεται πως ο αγγειοχειρούργος τέλεσε την ανθρωποκτονία της μεσίτριας σε ήρεμη κατάσταση μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και στην συνέχεια προσπάθησε να κρύψει όλα τα στοιχεία που θα τον ενοχοποιούσαν.

Από την πεισματική άρνηση του κατηγορούμενου να αποδεχθεί τη διάπραξη των συγκεκριμένων αδικημάτων, αλλά και από τον τρόπο δράσης του στην «κάλυψη» του εγκλήματος, καταδεικνύεται η παντελής απουσία ηθικών αναστολών σύμφωνα με το βούλευμα.

‘Ηταν ζωντανή όταν την έβαλε στο πορτμπαγκάζ

Αυτό που σοκάρει, είναι το γεγονός, ότι η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ήταν ακόμη ζωντανή, όταν ο κατηγορούμενος την έβαλε στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών, στο σώμα της 36χρονης, εντοπίστηκαν προ θανάτιες εκδορές και κακώσεις, οπότε εικάζετε πως ο γιατρός, ενδεχομένως να μην είχε αντιληφθεί πως η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα