Βούλτεψη: Όποιος έχει τη λάσπη, λασπώνει

 “Λασπολόγους” χαρακτήρισε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Βούλτεψη. Η κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε λόγο για συμπεριφορές Μπέπε Γκρίλο σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σκουρλέτη -που έβαλαν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό- περί συγκέντρωσης χρημάτων από επιχειρηματίες, προκειμένου να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή. Όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «δεν αξίζει στον λαό μας και στις θυσίες του να ζει στις δυσωσμίες μιας χωματερής». 

 

Στην κριτική του κ. Σκουρλέτη προς την πρωθυπουργική αντίδραση για το θέμα ότι «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται», η κ. Βούλτεψη απάντησε «και όποιος έχει τη λάσπη λασπώνει». «Ειπώθηκαν κάποια πράγματα για ένα κουμπαρά σύμφωνα με κ. Σκουρλέτη και άλλους λασπολόγους… Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν πουθενά στον κόσμο. Μόνο με τον Μπέπε Γκρίλο μπορούν να συγκριθούν.

 

Απαντώντας σε ερώτηση για τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις η κ. Βούλτεψη σχολίασε πως η εκτίμηση στην κυβέρνηση είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει και πως για αυτόν τον λόγο στις ευρωεκλογές έχασε 150.000 ψήφους. «Αμέσως μετά άρχισε τον ακτιβισμό πεζοδρομίου με τα θέματα της ΔΕΗ και το αιγιαλού,  δεν έπιασε δεν ξεσήκωσε τα πλήθη και πέρασε τώρα στον ακτιβισμό της λάσπης».

 

Τέλος σχετικά με τα σενάρια ανασχηματισμού είπε πως είναι καθαρά απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα