Βούρος: «Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός»

Σίγουρος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πραξιτέλης Βούρος, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο «ερυθρόλευκος» παίκτης:
«To πρόγραμμα είναι απαιτητικό αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και στο τέλος θα είμαστε ικανοποιημένοι εμείς και ο κόσμος μας. Οι υπόλοιπες διεκδικήτριες του πρωταθλήματος έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα καθώς δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις αλλά επαναλαμβάνω ότι έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές.

Η Βέροια αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και έχει ενισχυθεί την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Έχει δυνατή έδρα αλλά αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει τότε θα φύγουμε με τη νίκη από την έδρα της. Με τον Περέιρα έχουμε δείξει καλύτερο πρόσωπο και έχουμε κατανοήσει πλήρως αυτά που θέλει. Δουλεύουμε και με τον καιρό θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Όταν παίζω στον Ολυμπιακό ακόμα και σε ματς Κυπέλλου νοιώθω ότι γίνομαι καλύτερος. Πρέπει να βελτιωθώ και να βάλω πιο μεγάλους στόχους στην καριέρα μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα