Βράχος από τη Βουλγαρία στην άμυνα του ΠΑΟ!

 

 

Έναν σπουδαίο αμυντικό ποδοσφαιριστή βάζει στο έμψυχό του δυναμικό ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Ιβάνοφ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και θα προσπαθήσει να ηγηθεί της «πράσινης» άμυνας. Αν είναι υγιής θα τα καταφέρει μια χαρά.

Σε ηλικία 17 ετών πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής με την Πιρίν και τότε ήταν που οι σκάουτερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας διέγνωσαν τον ταλέντο του και τον έφεραν στη μεγάλη ομάδα της Βουλγαρίας. Εκτός βουλγαρικών συνόρων έφυγε το 2010 με προορισμό τη Ρωσία και την Αλάνια, έπαιξε και στην Παρτίζαν Βελιγραδίου, αγωνίστηκε στο Champions League με τη  Βασιλεία για να τραυματιστεί σοβαρά το Γενάρη του 2014 , όταν και μπήκε φρένο στη διαρκώς ανοδική πορεία του.

Η οριστική αποθεραπεία του πήρε λίγο παραπάνω (χρειάστηκε δεύτερη επέμβαση), ωστόσο τώρα είναι καλά το γόνατό του και βλέπει τον Παναθηναϊκό ως χρυσή ευκαιρία για να επανέλθει σε τοπ επίπεδο. Πρέπει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ο ένας από τους δύο μόνο αμυντικούς που έχουν ανακηρυχτεί κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος Βουλγαρίας. Ο άλλος είναι ο συνεπώνυμός του, αείμνηστος Τρύφων Ιβάνοφ!

Ο Ιβάνοφ φεύγει άμεσα για Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί με τον Παναθηναϊκό. Στην ομάδα στηρίζονται στο ότι πλέον πολλοί ποδοσφαιριστές γυρνούν το ίδιοι δυνατοί μετά από τραυματισμό στο γόνατο, καθώς πλέον τα χειρουργεία έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα