Βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τον Μάρκους Μπεργκ!

Σε πλήρη συμφωνία με τον ατζέντη του Μάρκους Μπεργκ κατέληξε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, μετά τη διευθέτηση και των τελευταίων λεπτομερειών, οι οποίες αφορούσαν την… επόμενη μέρα της καριέρας του Σουηδού επιθετικού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λήξη του συμβολαίου του θα είναι το καλοκαίρι του 2018 και θα περιλαμβάνει αύξηση των αποδοχών του που θα ξεκινά από 30% και θα αυξάνεται έως και 40% στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τους «πράσινους».

Όσον αφορά τη ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία αποτέλεσε και το βασικό αντικείμενο «διαφωνίας» μεταξύ των δύο πλευρών, ορίστηκε στα 5 εκατομμύρια, ικανοποιώντας τόσο τις ανάγκες της ΠΑΕ για οικονομική ενίσχυση του ταμείου της, όσο και τις επιδιώξεις του Σουηδού, ο οποίος επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα ποιοτικότερο πρωτάθλημα στο μέλλον. Τα 5 εκατομμύρια δεν θεωρούνται απαγορευτικό ποσό για μία ομάδα που αγωνίζεται στα λεγόμενα μεγάλα πρωταθλήματα, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τον 27άχρονο επιθετικό του «τριφυλλιού».

Στη συμφωνία προβλέπεται, επίσης, η παροχή μπόνους για κατάκτηση τίτλων στην Ελλάδα και για τη συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα, με εκείνο για τους ομίλους του Champions League να είναι αρκετά υψηλότερο, σε σύγκριση με το μπόνους για το Europa League. Επίσης, προβλέπεται η διεξαγωγή συζητήσεων για εκ νέου ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, το καλοκαίρι του 2017, εφόσον το επιτρέπουν οι προϋποθέσεις εκείνης της εποχής.

Η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί σε προφορικό επίπεδο και αναμένεται να επικυρωθεί στο ξεκίνημα της επόμενης βδομάδας, προκειμένου να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός της ομάδας από τα δύο κρίσιμα παιχνίδια που έχει να δώσει σε διάστημα λίγων ημερών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα