Βρέθηκε λύση για το ντέρμπι

Το πρώτο μέρος του ντέρμπι (όπως γίνεται πάντα στην Ελλάδα που σέβεται τον ποδοσφαιρικό της πολιτισμό) έληξε στο… Χ.

Συγκεκριμένα, το τρίτο και τελευταίο ημίχρονο που διεξήχθη σήμερα (30/10) στη ΓΑΔΑ σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας στο ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο αποφασίσθηκε να μείνουν κενά 312 καθίσματα στις θύρες 9, 10, 11 που όπως εύλογα αντιλαμβάνεται κανείς αντιστοιχούν σε αυτές που βρίσκονται πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Παρά το γεγονός μάλιστα ότι αυτά τα καθίσματα θα είναι κενά, θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για ποιο λόγο λοιπόν, λέμε ότι έκλεισε στο Χ; Εξ αρχής, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούσαν να μείνουν κενά 1.000 καθίσματα, κάτι που φυσικά έβρισκε αντίθετο τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι και την Αστυνομία. Τελικά, η συμφωνία «έκλεισε» στα 312 και πλέον όλοι κάνουν το σταυρό τους για την ομαλή διεξαγωγή του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη σημερινή σύσκεψη απών ήταν ο Ολυμπιακός καθώς επικαλέστηκε ότι λόγω του ματς κόντρα στον Φωκικό στην Άμφισσα δεν θα μπορούσε να εκπροσωπηθεί. Αντίθετα, οι «πράσινοι» έδωσαν το «παρών» με επικεφαλής τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα