Βρέθηκε ομάδα που θέλει τον Μπαλοτέλι!

Η καριέρα του Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, γεγονός που αποδείχθηκε και κατά την παρουσία του στη Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά, βρέθηκε ομάδα που τον θέλει και μάλιστα έχει καταλήξει στην εφαρμογή ειδικού πλάνου… επανένταξης για τον Ιταλό επιθετικό!

Το όνομα αυτής… Σαμπντόρια, η οποία, δια στόματος του προέδρου της, Μάσιμο Φερέρο, θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτησή του από τη Λίβερπουλ. Ο Μπρένταν Ρότζερς βλέπει σαν το… μάννα εξ ουρανού την ενδεχόμενη πρόταση των Γενοβέζων, οι οποίοι διατείνονται ότι γνωρίζουν τον τρόπο να τιθασεύσουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Ποιος είναι αυτός; Μας τον αποκαλύπτει ο πρόεδρος:

«Αν έρθει στη Σαμπντόρια, πιστεύω πως θα επανέλθει στα γνωστά του επίπεδα. Εδώ κανείς δεν θα τον… κράξει αν χάσει κάποιο γκολ. Θα είναι ήρεμος και ήσυχος. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι πια πεινασμένος. Παίρνει 4 εκατομμύρια τον χρόνο. Θα πρέπει να του δώσουμε μόνο ψωμί και νερό, να του παραχωρήσουμε μία Bianchina (σ.σ. ένα πολύ μικρό παλιό ιταλικό αυτοκίνητο) και όχι μία Ferrari. Τότε θα σκοράρει ξανά…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα