Βρέθηκε σορός 49χρονου άνδρα στο Δέλτα του Έβρου

Θρίλερ με την σορό ενός άνδρα, όπου ανασύρθηκε σήμερα λίγο μετά της 13:00 από τον βυθό στον Δέλτα του ποταμού Έβρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού πρακτορείου ειδήσεων, οι άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ ανέσυραν το πτώμα ενός άνδρα ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για 49χρονο ερασιτέχνη ψαρά, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν πριν τρεις εβδομάδες.

Το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, βρισκόταν ήδη στην περιοχή του Δέλτα, στο πλαίσιο του εντοπισμού του άτυχου άνδρα, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Οι πηγές του ΑΠΕ, αναφέρουν ότι η σορός εντοπίστηκε στον βυθό στο μέσον του ποταμού  σε σημείο δύσκολα προσεγγίσιμο και ως εκ τούτου ζητήθηκε η συνδρομή της 4ης ΕΜΑΚ, πλωτό σκάφος της οποίας με δύο πυροσβέστες ανέσυραν το άψυχο σώμα.

Σημειώνεται πως τόσο οι αστυνομικές Αρχές, όσο και η Πυροσβεστική, καθώς και εθελοντές-μέλη ομάδων διάσωσης, καθημερινά βρίσκονταν στο σημείο όπου είχε ανασυρθεί προ ημερών το όχημα του 49χρονου, συναισθανόμενοι το δράμα της οικογένειας του αγνοούμενου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα