«Βρέχει» πρόστιμα στην Πρέβεζα

Βροχή πέφτουν τις τελευταίες μέρες τα πρόστιμα στους παραβάτες οδηγούς ι.χ. και δικύκλων στην Πρέβεζα εξαιτίας των σοβαρών παραβάσεων που δημιουργούν όχι μόνο κυκλοφοριακό κομφούζιο στις κεντρικές οδούς της πόλης αλλά και εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των ίδιων και των πεζών.

Παράνομα παρκαρίσματα, διπλοπαρκαρίσματα, διελεύσεις και σταθμεύσεις οχημάτων στην παραλιακή και στους πεζόδρομους, σταθμεύσεις σε διαβάσεις πεζών και αναπήρων, οδήγηση χωρίς κράνος, επικίνδυνη οδήγηση μοτοσυκλετών είναι μερικές από τις παραβάσεις που έχουν μπει στο στόχαστρο των αρχών, όπως αναφέρει το pamepreveza.gr.

Τα πρόστιμα που έχουν ήδη κληθεί να πληρώσουν οι οδηγοί που δεν συμμορφώνονται τσουχτερά, και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν και τα 1000 ευρώ.

Βέβαια οι έλεγχοι δεν γίνονται μόνο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, Λ. Ειρήνης, παραλιακή, Π. Τσαλδάρη κλπ αλλά και άλλες οδούς του ιστού αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που παράνομα παρκαρίσματα επάνω σε διασταυρώσεις έχουν γίνει η αιτία σοβαρών ατυχημάτων λόγω έλλειψης ορατότητας.

Απ όλη αυτή την επιχείρηση συμμόρφωσης των οδηγών, δεν γλιτώνει κανείς αφού όχι μόνο δεν πρόκειται να γίνονται διακρίσεις αλλά και τα όργανα της τάξης, αστυνομικοί και λιμενικοί θα ελέγχονται εάν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Μάλιστα να σημειώσουμε ότι οι περιπολίες αστυνομικών και λιμενικών τις τελευταίες μέρες έχουν αυξηθεί με σκοπό να μπει μια τάξη στην πόλη κάτι το οποίο έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα