Βρήκαν δέμα με βρεφικά λείψανα στην Ταϊλάνδη!

Ένα φρικιαστικό δέμα που είχε προορισμό τις ΗΠΑ αποκαλύφτηκε το περασμένο Σάββατο στην είναι η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, όταν υπάλληλοι μιας μεταφορικής εταιρείας έπεσαν πάνω σε ένα πακέτο που περιείχε –άκουσον άκουσον- ανθρώπινα λείψανα που ανήκαν κυρίως σε βρέφη!

Μεταξύ των μακάβριων ευρημάτων ήταν πολλά πόδια και τμήματα δέρματος, ένα κεφάλι καθώς επίσης και κομμάτι ανθρώπινου δέρματος ενήλικου ατόμου το οποίο έφερε ένα εντυπωσιακό τατουάζ. Σημειώνεται πώς όλα τα λείψανα διατηρούνταν σε διάλυμα φορμόλης όντας τοποθετημένα από τους δράστες σε διάφορα δοχεία.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος της ταϊλανδέζικης αστυνομίας, στρατηγός Τσαουαλίτ Πρασόψιν, δήλωσε ότι τα μακάβρια ευρημάτων δεν προέρχονταν από μόνο ένα πτώμα και ήταν κομμένα σε μικρά κομμάτια. Όλα τα ευρήματα έχουν σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία ώστε να ελεγχθούν και να εξακριβωθεί εάν ανήκαν σε έμβρυα που προέρχονταν από αποβολές ή σε μωρά που πέθαναν μετά τη γέννησή τους. Σύμφωνα πάντα με τον Ταϊλανδέζο στρατηγό, το πακέτο της φρίκης εικάζεται ότι μπορεί να είχε προορισμό κάποιον εκκεντρικό(;) συλλέκτη ή κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Σε κάθε περίπτωση, το προφίλ και η ταυτότητα του παραλήπτης δεν έχει αρμοδίως διευκρινιστεί, αν και ο τοπικός Τύπος στην Μπανγκόγκ δημοσιεύει ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία το πακέτο θα «ταξίδευε» για το Λας Βέγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2012 η αστυνομία της Ταϊλάνδης είχε έρθει αντιμέτωπη με ένα παρόμοιο περιστατικό, όταν σε σχετικό έλεγχο που είχε διενεργηθεί ένα Βρετανός υπήκοος (με καταγωγή από την Ταιλάνδη) είχε συλληφθεί να μεταφέρει στη βαλίτσα του 6 επιχρυσωμένα έμβρυα που προορίζονταν για τελετές μαύρης μαγείας! Για την ιστορία να πούμε ότι σύμφωνα με ορισμένες ταϊλανδέζικες δοξασίες τα έμβρυα φέρνουν τύχη στον κάτοχό τους. Κάποιες φορές μάλιστα τα φυλούν σε ιερά, σε σπίτια, ακόμη και σε επιχειρήσεις.

(Με στοιχεία από το imerisia.gr)

 

thai police

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα