Βρήκε χορηγό η Basket League

Αγωνία τέλος, κυρίως για τις μικρότερες ομάδες της Basket League. Η Λίγκα κατάφερε να συμφωνήσει με τη στοιχηματική εταιρία Stoiximan.gr η οποία θα είναι βασικός χορηγός του πρωταθλήματος της Basket League, αρχής γενομένης από τη δεύτερη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, μέχρι το φινάλε της σεζόν 2017-18.

Το πρωτάθλημα, λοιπόν, θα ονομαστεί Stoiximan Basket League! Το ποσό που θα καρπωθούν οι 14 ομάδες είναι 1.040.000 ευρώ φέτος και στο επόμενο πρωτάθλημα θα δοθούν ως χορηγία 2.260.000 ευρώ (σύνολο 2.300.000 ευρώ). Παράλληλα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον ΟΠΑΠ, ο οποίος χορηγεί συγκεκριμένες ΚΑΕ στη φανέλα και δέχθηκε να γίνει βασικός χορηγός μία ανταγωνιστική εταιρία.

Το ποσό αυτό, βέβαια, δεν είναι μεγάλο για ένα πρωτάθλημα στο οποίο μετέχουν ομάδες με 16 ευρωπαϊκούς τίτλους. Στην Ελλάδα της κρίσης, ωστόσο, στην Ελλάδα των τεράστιων υποχρεώσεων στην εφορία για όλες τις ΚΑΕ, μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι όλοι με τη συμφωνία αυτή, έστω κι αν απλά σημαίνει ότι θα καλύψει κάποια πάγια έξοδα των ΚΑΕ (ίσως τα ταξίδια καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και τίποτα παραπάνω). Βλέποντας, όμως, το μεγάλο χορηγικό πρόβλημα στο ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος της Basket League, Μιχάλης Μελής, μάλλον ευχαριστημένος θα πρέπει να εμφανίζεται με τη συμφωνία που κατάφερε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα