Βραβείο Sales Excellence Awards στην ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

Το Βραβείο Bronze στην κατηγορία Αύξηση Πωλήσεων του θεσμού των Sales Excellence Awards 2015 κέρδισε η εταιρία ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ για την αύξηση πωλήσεων σε όγκο και αξία των προϊόντων της εντός της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος. Συγκεκριμένα, στην αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος τα προϊόντα Kallimanis σημείωσαν διψήφια νούμερα ανάπτυξης 24,5% σε αξία.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την άριστη συνεργασία μας με μια τόσο σημαντική εταιρία στον κλάδο του λιανεμπορίου αλλά και στην κατηγορία του κατεψυγμένου αλιεύματος, όπως είναι η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος» δηλώνει η Ντίνα Καλλιμάνη, Εντεταλμένη Σύμβουλος της εταιρίας. «Είναι εύλογο, πως μια καλή συνεργασία δυο ηγέτιδων εταιριών, όπως είναι η ΑΒ Βασιλόπουλος και η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, δε θα μπορούσε παρά να επιφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η μάρκα Kallimanis, η μόνη μάρκα με μακρά παρουσία στο οργανωμένο λιανεμπόριο, δε σταμάτησε να επενδύει. Εδώ και 15 χρόνια η εταιρία επενδύει και φροντίζει να χτίζει με συνέπεια, όχι μόνο τις αξίες του brand της αλλά και όλης της κατηγορίας, καθώς είναι το μοναδικό brand με πανελλαδική διανομή και δυνατότητα επικοινωνίας».

Καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία του προγράμματος αποτέλεσε η μακρόχρονη συνεργασία των δύο εταιριών καθώς και η δέσμευσή τους να στηρίξουν την κατηγορία των κατεψυγμένων αλιευμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κατηγορία της κατάψυξης είναι μία εξ ορισμού ψυχρή κατηγορία με βαρύ εξοπλισμό και καθόλου ευέλικτη και ελκυστική σε επίπεδο σήμανσης. Εντούτοις, η άρτια συνεργασία των δυο εταιριών σε επίπεδου δημιουργικού σχεδιασμού, στόχευσης των ενεργειών, έγκαιρης τοποθέτησης των προϊόντων στο ράφι καθώς και επιπλέον σήμανσης οδήγησαν στην άρτια υλοποίηση και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα