Βραζιλία: Έκπτωση σε online ερωτικές γνωριμίες αρκεί να είστε βουλευτής

Ιστότοπος ερωτικών γνωριμιών προσφέρει έκπτωση σε βουλευτές στη Βραζιλία  στο πλαίσιο ενός προωθητικού προγράμματός της ιστοσελίδας.

Συνδρομή με έκπτωση σε έναν ιστότοπο ερωτικών γνωριμιών έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι βουλευτές στη Βραζιλία, στο πλαίσιο ενός προωθητικού προγράμματός της ιστοσελίδας.

Ανησυχώντας για την κατεύθυνση που λαμβάνει το πολιτικό κλίμα στη χώρα, ο ιστότοπος αποφάσισε να προσφέρει μια προωθητική συνδρομή στους βουλευτές, εξηγώντας σε ανακοίνωσή του ότι αυτή η εκστρατεία έχει ως στόχο «να σταματήσουν να τα κάνουν λίμπα στο κοινοβούλιο».

Ο ιστότοπος, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν ραντεβού μεταξύ τους αλλά και να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, προσφέρει σε όλους τους κοινοβουλευτικούς που θα χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του έκπτωση 70%, αρκεί να δώσουν τον αριθμό καταχώρισής τους στο Ανώτατο Εκλογοδικείο.

Από την περασμένη Παρασκευή, το κοινοβούλιο της Βραζιλίας εξετάζει την πρόταση για την αποπομπή της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ. Η χώρα έχει βυθιστεί σε μια άνευ προηγούμενου πολιτική κρίση με αφορμή το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς με επίκεντρο την κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Petrobras. Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 34 βουλευτές και γερουσιαστές εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα