«Βρείτε και φέρτε μου τον Σα Πίντο!»

Την άφιξη του Σα Πίντο στη χώρα μας περιμένει, πλέον, ο εισαγγελέας διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, προκειμένου να προχωρήσει στις έρευνες για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Μετά την κατάθεση του Τάκη Φύσσα περί εκμυστήρευσης του πρώην τεχνικού του Ατρόμητου ότι δέχθηκε πιέσεις στο συγκεκριμένο αγώνα, ο ανακριτής οφείλει να ακούσει ο ίδιος τον Πορτογάλο κόουτς, καθώς δεν αρκεί η έγγραφη κατάθεσή του, την οποία προσκόμισαν προ ημερών οι άνθρωποι του Ατρόμητου.

Ως γνωστόν, ο Σα Πίντο προτίμησε σε δύο Μέσα (ένα της πατρίδας του και ένα δικό μας) να μην πάρει θέση και να πει πως δεν θέλει να εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση και προτιμά να μείνει απ’ έξω. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν γίνεται και ο Γιώργος Ανδρεάδης ζήτησε από τις πορτογαλικές αρχές να τον βρουν και να τον ειδοποιήσουν πως πρέπει να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για κατάθεση.

Πρέπει να σημειωθεί πως η διοίκηση του Ατρόμητου ισχυρίζεται πως ο Σα Πίντο του είπε πως δεν υπήρξε πίεση και αυτή την κατάθεση έδωσαν στον ανακριτή εγγράφως. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση αυτή, η οποία, βέβαια, είναι απλά ένα μικρό παρακλάδι στον όλο… δικαστικό πανικό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα