Βρετανία: Κίνημα οπαδών για πιο φθηνά εισιτήρια

Υπάρχει κρίση στη Βρετανία; Όχι με την έννοια που τη βιώνουμε στην Ελλάδα. Υπάρχει όμως κριτήριο αντίδρασης. Και αυτό ώθησε τους φίλους του ποδοσφαίρου να αντιδράσουν και να προγραμματίζουν μαζικές αποχωρήσεις από τα γήπεδα της Premier League, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τις απανωτές αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων.

Το περασμένο Σάββατο οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποχώρησαν στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Σάντερλαντ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική της ομάδας τους που από την επόμενη σεζόν έχει προαναγγείλει αύξηση των τιμών των εισιτηρίων στο «Άνφιλντ».

Όπως αποκαλύπτει η Telegraph, στη φωνή των οπαδών της Λίβερπουλ αναμένεται να προστεθεί και αυτή των οπαδών των υπολοίπων συλλόγων της Premier League, οι οποίοι εναντιώνονται επίσης στην αύξηση των τιμών τα τελευταία χρόνια. Όπως έγινε γνωστό, εξετάζουν και το ενδεχόμενο να οργανώσουν εκτός από πορείες, ακόμα και μαζική αποχώρηση από τις εξέδρες των αγώνων, όπως αυτή που έλαβε χώρα στο «Άνφιλντ» από τους οπαδούς της Λίβερπουλ!

Η διοίκηση της Λίβερπουλ, μετά τις αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας, επανεξετάζει την πολιτική της στην τιμολόγηση των εισιτηρίων και σύντομα αναμένεται να λάβει αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα