Βρετανική διαμάχη για τον Αλέξις Σάντσες!

«Πόλεμος» μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ, για τη… ρήτρα εξαγοράς του Αλέξις Σάντσες έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι δύο Άγγλοι κολοσσοί θέλουν να εντάξουν τον Χιλιανό επιθετικό στο δυναμικό της, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει τοποθετήσει το όνομά του στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Η πολύ καλή παρουσία του Σάντσες στο Μουντιάλ, με τη φανέλα της Χιλής, ανέβασαν τη… θερμοκρασία στο μεταγραφικό παζάρι, με αποτέλεσμα οι δύο αγγλικές ομάδες να ερίζουν για το ποια θα καλύψει τη ρήτρα αγοράς του παίκτη και θα συμφωνήσουν μαζί του.

Τόσο οι «μπέμπηδες», όσο και οι «κανονιέρηδες», είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 27.5 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να προχωρήσει η μεταγραφή. Ωστόσο, παρά τη θέληση της Μπαρτσελόνα και το ενδιαφέρων των δύο μεγάλων αγγλικών συλλόγων, τα πάντα εξαρτώνται από τις προθέσεις του Χιλιανού επιθετικού. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην Ισπανία, κάθε καλοκαίρι γίνεται συζήτηση περί μεταγραφής του Αλέξις Σάντσες, αλλά δεν καταλήγει πουθενά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα