Βρετανοί συντάκτες κατενθουσιασμένοι με το Ηράκλειο

Βρετανοί συντάκτες ταξιδιωτικού ρεπορτάζ από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας τους, επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ της Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας, σε συνεργασία με τον online travel agent On The Beach και την Περιφέρεια Κρήτης, από 16-19 Μαΐου 2017.

Εφημερίδες όπως η The Sun, η Daily Mail, η Mail on Sunday, η Daily Mirror, η Daily Star και γνωστά περιοδικά όπως το Candis Magazine και το Star Magazine, εκπροσωπήθηκαν στο ταξίδι αυτό, που έχει ως στόχο την προβολή της Κρήτης, όχι μόνο για τον ήλιο και την θάλασσα, αλλά κυρίως για την ανάδειξη πτυχών του πολυδιάστατου τουριστικού προϊόντος του νησιού, όπως ο οινοτουρισμός, ο γαστρονομικός και πολιτιστικός τουρισμός, ο τουρισμός πολυτελών διακοπών κλπ.

Οι δημοσιογράφοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από την προσφορά σε υψηλού επιπέδου καταλύματα και υπηρεσίες, την εξαιρετική κρητική κουζίνα και τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα που γεύθηκαν, ενώ ανέφεραν ότι η Κρήτη έχει πράγματι να προσφέρει πολλά περισσότερα από διακοπές ήλιου και θάλασσας, πλεονεκτήματα που θα κάνουν γνωστά στους χιλιάδες αναγνώστες τους, μέσα από τα αφιερώματα στις εφημερίδες και τα περιοδικά που εκπροσωπούν, αλλά και με τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την αποστολή υποδέχθηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Δημήτρης Μιχελογιάννης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας, Μιχάλης Βαμιεδάκης και στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού.

Τόσο ο κ. Μιχελογιάννης όσο και ο κ. Βαμιεδάκης, στη συζήτησή του με τους Βρετανούς δημοσιογράφους εξέφρασαν την χαρά τους για την εδώ παρουσία τους και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη στρατηγική της Περιφέρειας Κρήτης για τον πολιτιστικό τουρισμό, στα πλεονεκτήματα του νησιού, την προσπάθεια ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κρητικής ενδοχώρας κά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα