ΒΡΟΥΤΣΗΣ: “Μόνιμα ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ανακαλύψει εχθρούς”

«Επικοινωνιακό εφεύρημα του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια της κοινοβουλευτικής του ομάδας και να περάσει το 4ο αχρείαστο μνημόνιο» χαρακτήρισε τα αντίμετρα ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Δεν υπάρχουν αντίμετρα, όπως αυτά προσδιορίζονται στο πλαίσιο του νόμου. Είναι η συνέχιση ενός ψέματος που αλλάζει συνεχώς προσωπείο: από την πλατεία Συντάγματος με τη σεισάχθεια και το «δεν πληρώνω» και το σκίσιμο του μνημονίου, το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης με τα 12 δισ. υποσχέσεις σε μέτρα, μετά με το παράλληλο πρόγραμμα, μετά με το δημοψήφισμα και καταλήξαμε στα αντίμετρα» ανέφερε ο κ. Βρούτσης.

«Κάθε ψήφος σε αντίμετρο σημαίνει ότι την ίδια στιγμή κάποιος ψηφίζει την περικοπή 2 ή 3 συντάξεων, ψήφος σε αντίμετρο σημαίνει ότι μειώνεις ένα μισθό, ψήφος σε αντίμετρο σημαίνει ότι ψηφίζεις ομαδικές απολύσεις, ψήφος στο αντίμετρο σημαίνει ότι ψηφίζεις 61% ολέθριες εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες» σημείωσε ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ.

Απαντώντας στις κατηγορίες ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στηρίζει την εθνική προσπάθεια για το χρέος, ο κ. Βρούτσης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δημιουργεί παντού εχθρούς. «Εχθρό στο εξωτερικό, εχθρό στο εσωτερικό, εχθρό στο IMF, παντού εχθρούς» ανέφερε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα