Βυθίζεται και αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός!

Τώρα απώλειες βαθμών και μέσα στο κάστρο του για τον Παναθηναϊκό, το μέχρι πρόσφατα απόρθητο «Απόστολος Νικολαΐδης». Το «τριφύλλι» ηττήθηκε δίκαια από τον άψογα στημένο Πανιώνιο με 0-1 και έμελλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να γνωρίσει την πρώτη εντός έδρας ήττα του από την πρώην του ομάδα.

Οι «πράσινοι» παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία και τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο τραγικά. Οι Νεοσμυρνιώτες μετά τις παραδειγματικές τιμωρίες δύο ποδοσφαιριστών φαίνεται να έχουν συνέλθει για τα καλά και σίγουρα μαζί με Ατρόμητο, Ξάνθη και Αστέρα θα διεκδικήσουν ως τέλος την τέταρτη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντορμισάι στο 73’ μετά από πονηρή κάθετη πάσα του Σιώπη. Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις όλες για τον Πανιώνιο και αρκετή τακτική στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη και παρά τις δύο αλλαγές του Ουζουνίδη, ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια.

Εύκολο το έργο του διαιτητή Τζήλου! Έδειξε κίτρινη κάρτα στους Άλτμαν, Γκιοατά, Μολίνς και Εμαννουηλίδη.

ΠΑΟ: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Χουλτ, Λουντ, Σιλά (46’ Χίλιεμαρκ), Καμπέσας (69’ Εμαννουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46’ Ρέις), Άλτμαν, Μολίνς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (84’ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς (70΄Μασούρας), Γεσίλ (61’ Ντουρμισάι)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα