«Βόμβα» από Αγουέρο: Επιστρέφει στην Αργεντινή το 2018

Στο κενό φαίνεται πως έπεσαν οι προσπάθειες της Μάντσεστερ Σίτι να «δέσει» για περισσότερα χρόνια στην ομάδα τον Σέρχιο Αγουέρο, καθώς ο Αργεντινός δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, το 2018.

Ο διεθνής επιθετικός πέταξε «βόμβα» στους «πολίτες», λέγοντας πως θέλει να γυρίσει στην Αργεντινή και να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε, ολοκληρώνοντας εκεί τη σπουδαία καριέρα του.

Παρ’ ότι το συμβόλαιό του με τη Σίτι λήγει το 2019, ο ίδιος φέρεται να έχει θέσει ήδη το θέμα υπόψιν της διοίκησης, ώστε να λειτουργήσει ανάλογα και να προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις της.

«Τους τελευταίους μήνες έχουν ειπωθεί πολλά για το συμβόλαιό μου με τη Μάντσεστερ Σίτι. Όμως δεν τα λαμβάνω υπόψιν μου. Είναι ξεκάθαρο για μένα το τι θα γίνει. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, θα επιστρέψω στην Ιντεπεντιέντε», δήλωσε ο διεθνής Αργεντινός, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να επιστρέψω όταν θα είμαι σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία. Στα 31 μου θα είναι καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα